31.7. - 4.8. 2023, Žilina
Be well - hľadanie rovnováhy v 4 dimenziách osobnosti: fyzickej, psychickej, emocionálnej a duchovnej. Zdravé základy pre hospodárenie s energiou a budovanie návykov k rozvoju a odolnosti komplexnej osobnosti.
Efektívna komunikácia - kľúč k riešeniu všetkých problémov...
Uvoľnené telo - ako sa správne hýbať
Biznis model - zostav vlastný model podnikania a zisti logiku, ako biznis funguje
Exkurzia do firmy TAKOY, ktorá vyrába originálne dizajnové látky a do včelej farmy MEDAR, ktorá získala množstvo ocenení za produkty so svetovou kvalitou.
Ako prebiehali minúlé ročníky CAMPU: TU.
Pondelok 31.7.
9:00 - 10:00 Úvod. Aktivity na zoznámenie.
10:00 - 11:30 Budúcnosť povolaní, Prelomové technológie a exponenciálny svet, Ako rozvíjať proaktivitu - Ján Košturiak, prezident Inovato, https://inova.to/, zakladateľ Podnikateľskej univerzity
11:30 - 13:00 obed v Livingrestaurat https://livingrestaurant.net/jedalny-listok/
14:30 - 16:00 Premena nápadov, hľadanie príležitostí, Design Sprint – Marcel Rypák, workshop: “Biznis model 1“. Účastníci zostavia vlastný model podnikania a porozumejú logike, ako biznis funguje. V procese tvorby biznis modelu sa hľadajú riešenia a odpovede, ako vytvoriť životaschopný plán podľa deviatich kľúčových oblastí.
Utorok 1.8.
9:00 - 10:10 Marketing moja druhá vášeň - Iveta Hrabovská, Gentle Jam s.r.o. Ako správne nastaviť marketingové stratégie, aby o našom biznise vedelo, čo najviac ľudí.
10:30 - 12:00 Wellbeing, rozvoj a odolnosť osobnosti, dobitie baterky a hľadanie symbiózy
12:00 - 13:30 obed v Livingrestaurat https://livingrestaurant.net/jedalny-listok/
14:00 - 15:00 Pohyb ovlyvňuje našu telesnú aj psychickú kondíciu - Viktor Miko - tréner MŠK Žilina
14:45 - 16:00 Premena nápadov - workshop: “Biznis model 2“. Účastníci zostavia vlastný model podnikania a porozumejú logike, ko biznis funguje. V procese tvorby biznis modelu sa hľadajú riešenia a odpovede, ako vytvoriť životaschopný plán podľa deviatich kľúčových oblastí.
16: 00 - 17:00 Outdoorové hry zamerané na interakciu s inými ľuďmi, na všímavosť, spokojnosť a hľadanie si vlastnej pozície v skupine
Streda 2.8.
Zážitkové exkurzie do firmy TAKOY, ktorá sa zaoberá navrhovaním, výrobou a predajom dizajnového metrového textilu a do včelej farmy MEDAR, ktorá sa zameriavame na produkciu medu a rôznych druhov včelích produktov.
Štvrtok 3.8.
9:00 - 10:15 Uvoľnené telo, porozumieť pohybu tela, ako sa správne hýbať - Lenka Jatiová, fyzioterapeutka, https://fyzioterapiafunaction.sk/o-nas/
10:30 - 12:00 Príbeh Be Lenka - Lenka Cenigová- barefoot obuv
12:00 - 13:30 obed v Livingrestaurat https://livingrestaurant.net/jedalny-listok/
13:30 - 14:30 Komunikácia, ktorá posúva - Erika Botlíková
15:00 - 17:00 Komunitná panelová diskusia – Komplexnosť rozvoj a odolnosť v 4 dimenziách, eko-transformácia pracovného t trhu, udržateľnosť, osobný a profesijný rozvoj, motivácia a rastové myslenie… Pozvanie prijali: Vlasto Kocián, Lenka Cenigová, Soňa Ondrejková, Erika Botlíková
Piatok 4.8.
9:00 - 10:15 Juraj Malík + Prezentácia projektov “Môj biznis plán”
10:30 - 12:00 Záverečná reflexia.
12:00 - obed v Livingrestaurat https://livingrestaurant.net/jedalny-listok/
Stál pri zrode a rozvoji nejednej firmy na Slovensku i v zahraničí. Spolumajiteľ firmy IPA Slovakia, s.r.o., zakladateľ Podnikateľskej univerzity, garant konferencie
Podnikatelia, spojte sa! a autor viacerých kníh. Je spoluzakladateľom Akadémie
Dobrého pastiera.
Podnikateľský príbeh manželov Ivetky a Mateja Hrabovských, ktorí sa rozhodli podnikať a priniesť na gastronomický trh novú vlnu delikates.
Je absolventom programu European Business and Finance v
partnerskom študijnom programe VUT v Brne a Nottingham Business School, UK so
zameraním na oblasť podnikania, obchodu a financií. Venuje sa inováciám a
vzdelávaniu v súkromnom, verejnom aj neziskovom sektore.
Majiteľ spoločnosti KROS, riaditeľ inovačného centra INOVIA, aktivista v žilinskom IT klastri...
SK35 1111 0000 0014 9397 0009
SWIFT: UNCRSKBX
CESTY K PODNIKANIU © 2021 - design by BEN DEKET