INstret  Hugo Repáň

15. 2. 2023, Kysucké Nové Mesto

S FINANČNOU PODPOROU SLOVAK BUSINESS AGENCY

Inšpiratívne stretnutie študentov Strednej priemyselnej školy informačných technológií s mladým podnikateľom a zakladateľom firmy EcoButt Hugom Repáňom, ktorý sa zaoberá recykláciou cigaretových filtrov. Hugo sa študentom prihováril svojim osobným príbehom a skúsenoťami. Neoceniteľným prínosom pre mladých študentov je rada: "Nebáť sa robiť chyby vo svojom rozhodovaní, lebo to Vás môže posunúť ďalej..."

Hneď na začiatku sme sa trochu zahriali jednoduchou aktivitou, kde sme zapojili nielen mozog ale aj niektoré časti tela. Úvodná aktivita uvoľnila atmosféru, lebo sa zapojil aj Hugo, ktorý má rád hry a nebojí sa vyskúšať nové veci. Študenti aktivitu zvládli na jednotku a mohli sme začať s inšpiratívnym stretnutím s Hugom...

Hugo svoj príbeh nemusí ničím prifarbovať, lebo naozaj zažil rôzne situácie pri rozbiehaní svojho podnikania. Jeho rozprávanie o začiatkoch bolo naozaj veľmi pútave, najmä spontánnosťou jeho prejavu a tiež celkovým zjavom /oblečenie, gestá/. Študentom bol veľmi sympatický, lebo vyzeral podobne ako oni a plnil si sen!!!  Založil si firmu na spracovanie ohorkov z cigariet. Samozrejme nepoprel ani ťažké chvíle v úplnych začiatkoch. Čo však zdôraznil: "Chyby, ktroré robíme, nie sú zlé, lebo sa z nich vieme veľa naučit... "
 

Ešte  spoločná fotka a Hugo sadá do auta, lebo musí stihnút ďalšie stretnutie v Bratislave.